Skräddarsydd produktförsörjning

Tele2 Direkts produkter och tjänster formas av våra kunders befintliga och framtida behov. Med en effektiv partner för produktförsörjning frigör ni tid och kan låta er interna organisation arbeta med er kärnverksamhet.

Kontakta oss så hjälper vi dig att sätta ihop en produktförsörjningslösning som innehåller just de produkter och tjänster som passar din organisation.

Varmt välkommen att kontakta oss eller boka ett möte med någon av våra specialistsäljare

Tele2 Sverige AB

E-post: direkt@tele2.com

Kundansvariga specialistsäljare

Med lokal närvaro har våra specialistsäljare mycket tät kontakt med sina kunder. Detta för att säkerställa att kunden har en väl fungerande produktpark med tillhörande flöden.

Innesälj

Tele2s innesäljavdelning besitter en bred produktkunskap och bistår din organisation med bästa möjliga hjälp och information produkter, beställningar, leveranser, fakturor etc. Innesäljavdelningen har öppet alla helgfria vardagar mellan 08:00 och 17:00.

Logistik

Tele2s logistikorganisation ser till att ni har er produkt på plats på utsatt tid. Dagligen packas och skickas uppemot 1000 försändelser från Tele2s lager i Rosenberg.

E-handel

Tele2s e-handelslösning har stora anpassningsmöjligheter. Utifrån era önskemål inreder vi webbportalen så att din organisations rutiner och beställningsprocesser efterföljs och effektiviseras.

Produktutbud

Tele2 erbjuder en komplett produktportfölj inom fast och mobil telefoni.

Inom fast telefoni produktförsörjer Tele2 de stora växelplattformarna. Direktavtal och högsta certifiering hos samtliga tillverkare medför bra tillgång och konkurrenskraftiga priser. Som komplement erbjuds givetvis kringutrustning och tillbehör till den fasta telefonin i form av t.ex. headset och konferenstelefoner.

När det gäller mobiltelefoni är Tele2 en av dem marknadsledande B2B leverantörerna och erbjuder terminaler från samtliga tillverkare på marknaden. Tele2 erbjuder även ett antal spännande applikationer och förkonfigurationstjänster inom detta område.

Service

Mobiltelefonen är idag ett kritiskt hjälpmedel på arbetsplatsen, detta gör att en väl fungerande servicehantering är av stor vikt. Tele2 har mot bakgrund av detta investerat i en egen serviceverkstad för mobiltelefoner, vilket är unikt i branschen. Mer information om vårt serviceerbjudande hittar du under fliken Service

 

Vänligen vänta

Kundvagn uppdaterad
Kundvagn ej uppdaterad